Op zoek naar een pedicure Rotterdam?

Pedicure Rotterdam

Woon je in Rotterdam of woon je er in de buurt en wil je een keer een pedicure, Dan kun je naar pedicure Rotterdam. Je kunt hier je nagels verzorgen, op veel verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld normale nagellak op je nagels van je handen en/of voeten doen maar je kunt er ook voor kiezen om op je eigen nagels gellak te doen. Ook kun je kiezen uit veel verschillende vormen op je nagels en je hebt veel verschillende soorten nagellak, er is genoeg keus en is zit sowieso een kleur bij die jij ook heel mooi vindt. Neem gerust een kijkje op de website en maak een afspraak. 

 

Kleuren en vormen op je nagels

Je kunt er voor kiezen bij pedicure Rotterdam om voor normale nagellak te gaan op je nagels maar je kunt ook kiezen voor gellac. Gellak is iets steviger en moet je met een speciale lamp hard laten worden. Gellak gaat minder snel van je nagels af en door gellak worden je nagels ook steviger. Wanneer je hebt gekozen voor normale nagellak of gellak moet je natuurlijk een kleur kiezen. Je hebt heel veel verschillende kleuren, de een vind hele donkere kleuren heel mooi op de nagels en de ander vind hele lichte kleuren juist heel mooi. Ook kun je er voor kiezen om een vorm in de nagellak te zetten, zoals rondjes of een figuurtje in je nagellak. Ook kun je er voor kiezen om elke nagel een andere kleur te doen dat je bijvoorbeeld van donker naar licht gaat. Je kunt ook bij pedicure Rotterdam ervoor kiezen om babyboom te doen. Dan ga je op elke nagel van donker naar licht dus je begint bovenaan je nagel met wit en eindigt met donker blauw of donker roze. 

 

Prijzenlijst

Je hebt voor elke behandeling natuurlijk een andere prijs, je betaald namelijk voor een manicure €14 euro zonder nagellak en met nagellak €18 euro. Kies je voor een manicure met gellak dan betaal je daarvoor €26 euro. Kies je voor een pedicure dan betaal je €23 euro zonder nagellak en een pedicure met nagellak is €27 euro. Wil je een pedicure met gellak is €35 euro. Je hebt ook speciale dingen voor op je nagels zoals babyboom, hiervoor betaal je €36 euro. Ook kun je kiezen bij pedicure Rotterdam voor nail art, hiervoor betaal je €1,50 per nagel, Zoals bijvoorbeeld steentjes op je nagels. Zie https://www.starrynails.nl/.

Op zoek naar een pedicure Rotterdam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven