Time for a new hairdo?

Kapper in Amsterdam Zuid

Wat vind je van je haar? En wat vinden je partner, je vrienden en collega’s van je kapsel? De meeste mensen zijn tevreden over hun kapsel, maar zullen ook open staan voor een verandering. Statistisch gezien blijven de meesten van ons ongeveer vijf jaar met hetzelfde kapsel rondlopen. Wat er ooit gedurfd en modern uitzag, zal na een tijdje niet meer in het oog springen. Het probleem is niet zozeer dat de mode is veranderd, maar meer dat jij dat niet meer bent. Niemand merkt je haar op als je de stijl niet af en toe verandert en zo is het nu eenmaal! Maak je geen zorgen…

De kapper in Amsterdam Zuid die wel durft

Gelukkig voor wie op zoek is naar een kapper in de regio Amsterdam Zuid is er hulp beschikbaar. De kapper in Amsterdam Zuid heeft meer dan 30 jaar ervaring! Haar kennis en passie voor haar is volkomen oprecht en je zou haar letterlijk urenlang kunnen laten praten over het onderwerp. Er is een ander kapsel voor iedereen en hier word je geholpen om precies te kiezen wat goed is voor de nieuwe jij. Je wordt verwelkomd met een kopje thee en een glimlach en krijgt veel vriendelijk advies en opties aangeboden. Uiteindelijk blijft het natuurlijk jouw kapsel! Verrassend aan zo’n professionele service is de prijs. Je betaalt namelijk niet meer dan bij de gemiddelde kapper in Amsterdam Zuid.

De nieuwe jij

Het is grappig dat er zoiets simpels als een nieuw kapsel kan veranderen. Je betrapt jezelf in de spiegel en krijgt dat ‘wow, ben ik dat?‘ gevoel. Dat nieuwe gevonden vertrouwen dat hoort bij een nieuw kapsel, het uiterlijk en de lof van vrienden en collega’s. Dat is waar je aan toe bent. Heel misschien, als de kapper echt goed werk heeft gedaan, merkt je partner het ook! 5 jaar hetzelfde kapsel? Je loopt toch ook niet 5 jaar dag in, dag uit met dezelfde kleren? Tijd voor de nieuwe jij!

Time for a new hairdo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven