Processierups bestrijders

Processierups bestrijders

Iedereen die de pest heeft aan processie rupsen weet wat voor een probleem ze kunnen zijn, processierups bestrijders zijn de oplossing. Ze maken hun nesten hoog, meestal in pijnbomen. Daardoor kunnen ze extreem moeilijk te bereiken zijn. Zelfs met een fatsoenlijke ladder zou het onverstandig zijn om ze zelf aan te vallen. Dit komt omdat ze de haren uit hun lichaam loslaten, wat extreem ongemak en jeuk veroorzaakt die een week of langer kan duren. Heb je huisdieren? Dan moet je er van bewust zijn dat dit ongedierte regelmatig dodelijk is voor katten en honden. Zeker wanneer ze eenmaal de weg naar de grond hebben gevonden. Bomen hebben ook veel te lijden en worden vaak gedood als de rupsen zich tegoed doen aan de dennennaalden.

De oplossing!

Gelukkig is er hulp beschikbaar! Reken op de expertise van een gerenommeerd tuinbouwbedrijf met jarenlange ervaring in alle aspecten van het tuinieren. Roep de hulp in van één van de weinige Nederlandse bedrijven die getrainde en ervaren processierups bestrijders aanbieden. Maak gebruik van scherpe tarieven en vraag een gratis offerte aan bij jou op locatie. Een team van processierups bestrijders is milieubewust en verwijdert jouw ongedierte volledig zonder giftige stoffen. Het zal niet eenvoudig zijn om een bedrijf te vinden dat beter geschikt is voor het verwijderen van processie rupsen.

Laat het maar aan de professionals over

Het verwijderen van ongedierte gebeurt vaak zonder professioneel advies in te winnen. Wanneer advies wordt ingewonnen zal vaak een ongediertebestrijdingsbedrijf worden gebeld. Deze bedrijven kunnen experts zijn in het verwijderen van ratten of wespen maar hebben vaak weinig tot geen ervaring met het verwijderen van rupsen. Over het algemeen zullen ze het werk natuurlijk toch doen, maar ze hebben de neiging om een gif te gebruiken dat het omringende land en natuurlijk jouw huisdieren kan aantasten.

Doe het in één keer goed

Door gebruik te maken van een ecologisch verantwoord tuinbouwbedrijf gaat een team voor je aan de slag dat goed gewend is aan dit specifieke probleem. Ze hebben de juiste beschermende kleding en kunnen alle rupsen volledig uit je bomen verwijderen. Dus voordat je overweegt een wiebelende ladder te beklimmen met een vlammenwerper in de hand, voordat je een douche met half verbrande rupsen over je heen krijgt… Laat de professionals het voor je oplossen!

Processierups bestrijders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven