Reiki Hoofddorp

Reiki hoofddorp

Reiki is een alternatieve geneeswijze waarbij er met behulp van energie healing plaatsvindt. Je kan met allerlei lichamelijke en mentale klachten terecht bij een reiki practioner. De practioner zal positieve energie aan jou doorgeven waardoor blokkades kunnen worden opgeheven. Ben je benieuwd naar wat Reiki in Hoofddorp voor jou kan betekenen? Lees dan verder.

Universele energie

Bij reiki wordt gewerkt met universele energie. Alles in het leven bestaat uit deze universele energie. Het is de bedoeling dat deze energie doorstroomt, maar het kan ook gebeuren dat de energie stagneert.  Als je je mentaal of fysiek niet goed voelt is dat vaak een teken dat de energie in jou lichaam voor een deel is geblokkeerd. Dit kan op verschillende plekken in je lichaam zijn. Aan de hand van je klachten kan vaak wel worden bepaald waar de energie stagnatie in jou lichaam plaats vindt. De reiki practioner zal met behulp van universele energie deze blokkades proberen op te heven.

Lichaam, geest en ziel

De reiki practioner gaat jou er bij helpen deze driehoeksverhouding te verbeteren. Door energie naar jou lichaam te laten stromen, zal dit eerst effect hebben op je lichaam en daarna ook op je geest en op je ziel. Alle energiebanen in je lichaam zijn met elkaar in verbinding. Deze knooppunten worden chakra’s genoemd. Als je chakra’s in balans zijn, ga je je zowel lichamelijk, als geestelijk als op zielsniveau beter voelen.

Veilige methode

Reiki is een hele veilige behandelmethode. Het belangrijkste voor een optimale werking is je overgeven aan de energie die de practioner op jou over laat stromen, vertrouwen hebben in de werking ervan en geduld hebben. Voor de een zal het meteen voelbaar zijn, voor de ander zal de werking pas later plaatsvinden. Hoe dan ook is het volledig veilig. Als je al meerdere healing methoden hebt uitgeprobeerd en niks echt leek te werken, is reiki zeker het proberen waard. Ook als je gewoon nieuwsgierig bent, is het een goed idee om reiki een keer uit te proberen.

 

Reiki Hoofddorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven