Op zoek naar vintage kleding in Amsterdam

Vintage Kleding Amsterdam

Ben jij ook zo dol op tweedehands kleren? Dan weet je natuurlijk dat je het beste vintage kleding in Amsterdam kunt shoppen. Daar hebben ze namelijk ontzettend veel winkels met vintage kleren, en heb je dus super veel keus. Sommige van deze winkels verkopen enkel kleding, maar er zijn er ook genoeg die ook meubeltjes en allerlei (woon)- accessoires verkopen. Vintage kleding in Amsterdam shoppen kan je goed meerdere dagen kosten, want als je alle winkels wilt afgaan dan ben je wel even zoet. Het is dan ook slim om van tevoren via internet alle adresjes op te zoeken en een slimme route uit te zetten om ze allemaal te kunnen zien.

Op straat vintage kleding in Amsterdam spotten

Je kunt natuurlijk naar onze hoofdstad komen om een paar dagen vintage kleding in Amsterdam te shoppen. Als je echter nog op zoek bent naar inspiratie voor het combineren van al deze vintage items dan zit je daar natuurlijk ook goed. In Amsterdam vind je net als in zovele grote steden een grote verscheidenheid aan mensen en looks op straat. Mensen voelen zich er niet bezwaard om te dragen wat ze leuk vinden, ongeacht wat andere mensen daarvan vinden. Dat is het leuke aan een grote stad. Je vindt genoeg mensen die fan zijn van vintage kleding in Amsterdam, waardoor je na een paar dagen shoppen ook vol inspiratie thuiskomt.

Kies je voor kringlopen of vintage winkels?

Er is natuurlijk een groot verschil tussen kringloopwinkels en winkels die vintage kleding in Amsterdam verkopen. De eerste categorie verkoopt alle soorten kleding die je maar kunt bedenken, terwijl ze bij vintage winkels de eerste selectie al voor je hebben gedaan. Daar kost het je dus niet zoveel moeite (en tijd) om een mooie look bij elkaar te zoeken. Aangezien ze daar alleen items verkopen die ze zelf de moeite waard vonden zijn ze ook veel meer trendy dan de gemiddelde kringloopwinkel. Ze zijn echter wel wat duurder, het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat.

Op zoek naar vintage kleding in Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven